'Robin Thicke zet bloemetjes buiten'

Bert (superworm)

Die Robin Thicke: het ene na het andere fascinerende nieuwsfeit wordt dankzij hem de wereld in geslingerd. Wat is er dit keer aan de hand? Hij lijkt zijn aanstaande ex-vrouw niet meer door eindeloze smeekbedes en klaagzangen terug te willen gaan veroveren.

Thicke, die voornemens is getrouwd te blijven met jeugdliefde Paula Patton terwijl zij van hem af wil, zou er goed aan doen om haar jaloers te maken - dan komt ze vanzelf wel terug. Dat stelden FOK!'ers in elk geval in de reacties onder eerdere berichten over de huwelijkse perikelen van de zanger.

TMZ meldt dat Thicke maandagavond eindelijk eens niet met een gitaar onder haar balkon stond te jengelen, maar een avond heftig ging stappen. Dat deed hij met o.a. Dave Chappelle en Lil Twist in de DBA, een club die bekendstaat om de schaarsgeklede medewerksters.

Thicke vertrok overigens rond één uur 's nachts weer - alleen. Het zou voor hem en mevrouw Patton wellicht een goed idee zijn als hij de volgende stap in het verwerkingsproces definitief zou hebben bereikt. Dit weekend stond hij namelijk nog op het podium liefdesliedjes aan haar op te dragen.


Thicke lijkt lastig om te kunnen gaan met de 'blurred line' tussen echtgenote en ex.