Neil Druckmann overziet verhaal The Last of Us-film

2Happy4U

Een paar maanden geleden werd vermoed dat het actie-spel The Last of Us verfilmd zou worden en die komt er nu dus echt aan. Dat niet alleen, maar Neil Druckmann die het verhaal schreef voor het spel schrijft nu ook het verhaal voor de filmversie van The Last of Us.

Ook is hij niet de enige medewerker van Naughty Dog die meedoet aan de film maar ook game director Bruce Straley en co-presidenten Christophe Balestra en Evan Wells zijn te vinden in de productie.

In de aankondiging van de film zei Screen Gems: 'Brian Dukes en Eric Lang van Screem Gems hebben dit spel onder mijn aandacht gebracht en drongen er op aan dat wij er meer mee deden. Wanneer ik de kwaliteit zag waarop het spel het verhaal vertelde wist ik dat het publiek voor dit project veel groter was dan enkel de gaming community en dat Neil Druckmann het verhaal moest schrijven. Ik vond het geweldig dat SCEA's Riley Russel de aandacht van Neil en Evan Wells voor mij kon krijgen zodat ik mijn verhaal kon doen. Sam Raimi en zijn team van Ghost House zullen het beste team zijn om Neil's visie te helpen realizeren.'

Het is nog niet bekend wie Joel en Ellie of een van de andere personages zal spelen.