Man neergestoken met Master Sword

Roy

Er is weer eens een real-life geweldsconflict in Amerika waarbij games een rol spelen. Dit keer is het een replica-zwaard uit de game The Legend of Zelda dat zorgt voor flinke steekwonden. Ook werd er een bloempot gebruikt tijdens het gevecht.

Op een avond kreeg een stel uit Katy (Texas, USA) ruzie met elkaar. De vrouw belde in paniek haar ex-man die al vrij snel te hulp schoot en door de vrouw binnen werd gelaten.

Eugene Thompson, de huidige minnaar, was behoorlijk pissig en vertelde de ex dat hij moest vertrekken. Toen hij niet wilde vertrekken rende Thompson naar achter om zijn replica-zwaard te pakken. Dit zwaard, gebaseerd op het Master Sword uit de game The Legend of Zelda, werd in eerste instantie enkel gebruikt om de ex af te schrikken.

Dit leek te lukken en de ex werd naar buiten verdreven, maar hij liet het hier niet bij zitten en stormde terug naar binnen. De twee mannen raakten toen echt in een hevige stijd verwikkeld waarbij Thompson de ex maar liefst tweemaal stak met het zwaard; eenmaal in zijn borst, eenmaal in zijn been.

Thompson raakte later zelf gewond door een bloempot die door de hevig bloedende ex richting zijn hoofd werd gegooid. Beide mannen werden naar een ander ziekenhuis gebracht.

De vrouw raakte verder niet gewond.


Het Master Sword uit The Legend of Zelda