Vervolg op Soof in de maak

Sanne (Syth86)

De Nederlandse romantische komedie Soof van Antoinette Beumer krijgt een vervolg. De beslissing van de producenten van de film werd maandag bekendgemaakt door distributeur Independent Films. De film trok tot nu toe ruim 720 duizend bezoekers, ruim vijfduizend meer dan de bestbezochte Nederlandse film van vorig jaar, Verliefd op Ibiza.

Soof kon al rekenen op aandacht uit de Verenigde Staten en Duitsland. In beide landen zijn plannen voor remakes van de film.

Beumer neemt voor het vervolg wederom de regie op zich, haar zus Marjolein Beumer schrijft weer het scenario. De film moet volgend jaar november in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

In Soof wordt Sophie, een rol van Lies Visschedijk, verrast door haar man Kasper, gespeeld door Fedja van Huêt. Hij heeft zijn baan opgezegd zodat hij op de kinderen kan passen en zij haar cateringbedrijfje kan uitbouwen. Hun huwelijk komt onder druk te staan wanneer Kasper besluit zelf een kookschuur voor haar te bouwen en Sophie de charmante choreograaf Jim, het acteerdebuut van danschoreograaf Dan Karaty, ontmoet.


Vervolg op Soof in de maak (Foto: Novum)