Van Geel: "Alle opties liggen open"

Maarten (rubbereend)

Feyenoord sluit niet uit dat Jean-Paul van Gastel toch de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord wordt. De Rotterdammers zoeken nog een opvolger voor Ronald Koeman.

Zaakwaarnemer Guido Albers zei vrijdag nog tegen RTV Rijnmond dat Van Gastel in eerste instantie niet tot de mogelijke kandidaten behoort. "Martin van Geel is wat dat betreft altijd heel duidelijk tegen ons geweest. In de fase waarin Feyenoord zit is een ervaren trainer nodig."

"Pas als Feyenoord er niet in slaagt een ervaren trainer vast te leggen, komt Van Gastel weer in beeld." Van Geel laat zaterdag aan het Algemeen Dagblad weten dat Van Gastel wel degelijk in beeld is. "Alle opties liggen gewoon nog open", aldus de technisch directeur.

Ronald Koeman, die vorige week bekendmaakte dat hij na dit seizoen vertrekt, liet zich eerder al positief over Van Gastel uit. "Jean-Paul heeft natuurlijk wel ervaring, omdat hij al heel lang bij Feyenoord werkzaam is. Hij heeft in de jeugd al gewerkt met spelers die nu in het eerste elftal spelen", sprak de coach in het Algemeen Dagblad.

"Ik denk dat Jean-Paul capabel genoeg is om leiding te geven aan Feyenoord." Onder meer Louis van Gaal, Co Adriaanse en Marco van Basten werden ook al genoemd als opvolger van Koeman in De Kuip.