Judoka Polling niet actief in Parijs

Boris (borisz)

Judoka Kim Polling zal komend weekend niet kunnen deelnemen aan het Grand Slamtoernooi van Parijs. De bijna 23-jarige judoka heeft nog steeds last van een blessure en zal de komende weken nog niet kunnen deelnemen aan judowedstrijden. Polling won het toernooi vorig jaar nog. 

Henk Grol is wel van de partij. Grol is benieuwd naar waar hij staat. "Ik ben nog in ongewisse over mijn vorm en conditie. We staan aan het begin van het seizoen", aldus de judoka die in 2011 het toernooi op zijn naam schreef.  "Ik denk ook dat het een zware zondag wordt, maar ik doe natuurlijk niet voor spek en bonen mee."

Bondscoaches Maarten Arens en Marjolein van Unen hebben dertien judoka’s geselecteerd voor het prestigieuze Tournoi de Paris. Ook Anicka van Emden en Marhinde Verkerk betreden de mat in Parijs.

Gehele Selectie
Dames: Miranda Wolfslag (-52 kg), Juul Franssen, Sanne Verhagen (-57 kg), Anicka van Emden (-63 kg), Linda Bolder (-70 kg), Guusje Steenhuis en Marhinde Verkerk (78 kg).

Heren: Jeroen Mooren, Mikos Salminen (-60 kg), Neal van de Kamer (-81 kg), Noël van ’t End (-90 kg), Henk Grol (-100 kg) en Roy Meyer (+100 kg).