Maak je eigen draagbare PS4

Denzo

Altijd al een draagbare PlayStation 4 willen hebben? Voor Vita-eigenaren is dat nu een reële mogelijkheid! Het meisje in de onderstaande video had namelijk het idee om een Vita aan een DualShock 4 vast te maken, om vervolgens via Remote Play games te spelen.

Haar vader dacht dat dit niet mogelijk was, maar kwam er al snel achter dat het gewoon mogelijk is om Remote Play games te besturen met een DualShock 4 middels een tweede account. De volgende ochtend vond papa de Vita vastgebonden aan de DualShock 4 middels wat elastiekjes, en dit bleek verassend goed te werken. Na wat shoppen vonden ze vervolgens een manier om de constructie steviger te maken, en restte er slechts 1 probleem: het geluid. De controller blokkeerde namelijk de headphone jack van de Vita, maar ook dit was zo opgelost: door de volledige audio van de game door te sturen naar de jack op de DualShock 4.

Er is slechts één nadeel aan deze oplossing, namelijk dat je altijd binnen een meter of tien van je PlayStation moet blijven.

'Portable PS4'