[vid] Vaginaal gewichtheffen helemaal 2014!

Djeez

De nieuwste hype op fitnessgebied heet vaginaal gewichtheffen. Volgens sekscoach Kim Anami is deze bijzondere tak van sport zeer gezond. Hoe het werkt, legt ze uit middels een workoutvideo.

"Denk aan je punani als je biceps", begint de blondine met het korte kapsel. "Je versterkt deze niet door slechts je arm te bewegen. Nee, je hebt gewichten nodig. Met je vagina werkt het net zo. Zij heeft gewichten nodig om sterk te worden."

Vaginaal gewichtheffen levert nog een voordeel op, zo heeft Anami ontdekt. Dankzij het trainen van je doos wordt je orgasme veel intenser. De seksgoeroe verklaart dit aan de hand van onderzoeken. Studies hebben namelijk uitgewezen dat sterke bekkenbodemspieren van invloed zijn op de duur en de intensiteit van het vrouwelijk orgasme.

En er is nog een reden om aan de slag te gaan met je muts. Je libido wordt namelijk vergroot en 'het maakt de seks tienduizend maal beter'. En met een strakke punani houd je als vrouw manlief onder de duim, zo verzekert ze.

Je kunt natuurlijk ook proberen om het wereldrecord vaginaal gewichtheffen te verbeteren, zo stelt de Amerikaanse voor. Een Russin heeft dit record met een gewicht van 14 kilogram in handen. "En je weet maar nooit waneer een sterke vagina van pas komt", besluit zij.

Aan de slag, dames!