Seks-app ter leering ende vermaeck

MarcusViridis

Een leuke app voor aanstormend pornotalent: met de Google Glass Sex App is het niet alleen mogelijk om jezelf te zien copuleren vanuit allerlei verschillende hoeken, maar ook kan je zien hoe het oudhollands rammen eruit ziet voor je seksmaatje! Eventueel kan je de prestaties vastleggen en nog eens op je gemak terugkijken voor een evaluatie.

De app reageert op commando's zoals "OK, Glass. It's time" (Engels voor: Okee, glas. We zijn zover). Daarmee begint de sessie. Afsluiten doe je met "OK, Glass. Pull out". In de tussenliggende tijd wordt de daad gestreamd en is het dus helemaal niet raar wanneer je tijdens het liefdesspel nog steeds aandacht geeft aan je smartphone. Liefde anno 2014.

Ook kan de app helpen de sfeer een beetje te verhogen door lichten te dimmen, op verzoek Marvin Gaye af te spelen en wie de missionarisstand een beetje zat is, kan Google Glass om leuke variaties vragen.

Volgens de ontwikkelaars worden de prestaties van gebruikers nergens vastgelegd en filmpjes worden automatisch na vijf uur weer gewist. De app is helaas nog niet op de markt, maar wanneer je jezelf hier inschrijft, word je op de hoogte gehouden van de releasedatum.