'Bonnie St. Claire moet kliniek in'

static

Viola Holt denkt dat alleen opname in een kliniek Bonnie St. Claire er bovenop kan helpen. De zangeres is de laatste dagen volop in het nieuws nadat haar man zijn been brak bij een echtelijke ruzie. Daarop werd bekend dat hun huwelijk al jaren in zwaar weer verkeert door Bonnie's alcoholprobleem.

"Ze heeft periodes dat het heel goed gaat", zei goede vriendin Holt vrijdagavond in RTL Boulevard. "Maar ik ben bang dat alleen de harde weg, de harde lijn mogelijk is, namelijk gewoon een paar maanden in een kliniek."

"Lieve Bon, alsjeblieft, doe er wat aan", besluit Holt. "Heel Nederland wil je op het podium zien als een frisse, fijne zangeres." De presentatrice maakte in 2007 samen met Bonnie het tv-programma Het Glas is Halfvol.

Bonnie's man brak maandag zijn been bij een ruzie met de zangeres, die zich had ingesloten. Toen hij via het balkon naar binnen probeerde te komen kwam hij ten val. Volgens hem is Bonnie, na enige nuchtere jaren, sinds 2011 weer aan de drank.

"Ik heb eigenlijk vanaf het begin al gedacht: we zijn geen team", reageerde de zangeres vrijdag. Ze beweert ook dat ze pas na twee jaar ontdekte dat hij 'licht autistisch' is.