Piqué akkoord met Barcelona over nieuw contract

Pino112

Gerard Piqué gaat zijn contract bij Barcelona verlengen tot 2018, ondanks interesse van Chelsea, Manchester City, Manchester United en Juventus.

Piqué is tot een akkoord gekomen met Barcelona over een nieuw contract, weet Goal. Zijn huidige verbintenis loopt af in de zomer van 2015. Verschillende Europese topclubs hebben interesse, maar Piqué verbindt zijn toekomst aan Barça.

De 26-jarige verdediger werd onlangs nog benaderd door Juventus. Ook Chelsea, Manchester City en Manchester United hadden Piqué hoog op het lijstje staan. De drie Engelse clubs wilden hem terug naar de Premier League halen, de competitie die hij in 2009 verliet voor Catalonië.

Piqué gaat niet in op het aanbod van andere clubs. Hij blijft in Camp Nou en tekent een verbeterd contract. Barcelona biedt de Spaanse international een netto jaarsalaris van zeven miljoen euro.

"Geen enkele club ter wereld heeft een kans hem te contracteren", vertelt een bron aan Goal. "Gerard hoort bij Barcelona."

Piqué brak in 2005 door bij Manchester United. Tussendoor werd hij nog uitgeleend aan Real Zaragoza. In het seizoen 2008/2009 vertrok hij naar Barcelona en groeide daar uit tot vaste waarde.