Man wil seks met cateringkarretje

Bert (superworm)

De 25-jarige Andrew Davidson is veroordeeld tot honderd uur taakstraf in Perth, Schotland. Dit omdat hij in een trein van ScotRail passagiers lastig viel en daarna probeerde seks te hebben met het langsrijdende voedsel- en drankenkarretje.

Volgens de Schotten was Andrew onder de invloed van drugs en alcohol toen hij bij een treinreis in juli opdringerig begon te flirten met vrouwelijke passagiers en de bediende van het cateringkarretje.

Davidson benaderde de spoorwegbeambte en probeerde haar te zoenen. De medewerkster worstelde zich los en rende de trein uit, waarna Andrew zijn amoureuze avances direct op haar karretje voortzette.

In de rechtszaal vertelde een official wat er gebeurde: "Hij liep op het verlaten wagentje af en begon er tegenaan te schurken."

De geschokte medepassagiers bemerkten dat Davidson ook tegen het ding praatte. Hij schreeuwde onder andere "ik wil je zoenen, ik wil je neuken!" terwijl hij het karretje bleef berijden.

Davidson gaf aan dat hij zich niets meer herinnert van het voorval en schreef de rechtbank een brief waarin hij spijt betuigt.