Zaaddonor ontloopt gevangenisstraf

MarcusViridis

Raymond Hull uit een dorpje in Cumbria, Engeland is er hoogst persoonlijk verantwoordelijk voor dat een eventuele idiocratie weer een stukje dichterbij gekomen is. Deze potente drugsdealer had eigenlijk 18 maanden moeten brommen, maar hoeft die de komende twee jaar niet uit te zitten vanwege de geboorte van een zoveelste telg.

Veel dames zien Hull waarschijnlijk als een lekkere knul want deze draaideurcrimineel, met zo'n 31 veroordelingen op zijn naam, heeft inmiddels tweeëntwintig(!) nakomelingen verwekt bij elf verschillende dames. Naar eigen zeggen heeft de 58-jarige beroepswerkeloze er geen enkele moeite mee om een leuke vrouw in zijn bed te krijgen. Sterker nog: ze staan voor 'm in de rij.

Bij zijn laatste vergrijp, qua criminele activiteiten, was Hull goed het zaadje toen hij werd gepakt met een leuk vrachtje cannabis. Hij had voor een straatwaarde van bijna 450 euro bij zich, hoewel dat volgens Raymond (weer bijna iedereen gek van is) voornamelijk voor eigen gebruik was. Voor de rechtbank verklaarde hij dat zijn laatste broedmachine, een 26-jarige kapster op springen stond. De rechter was erg coulant en gaf de man twee jaar uitstel.

De laatste 10 jaar heeft Raymond geen werk gehad. Ondanks veel oefening is hij afgekeurd voor zijn rug. Dit probleem zou zijn ontstaan door het overmatig tillen van zijn nageslacht. Sindsdien leeft de gewillige donor van de bijstand en 'klust' hij soms wat bij voor een extraatje.