[HWL] Van der Linden laatste afvaller voor finaleronde

Boris (borisz)

Floris van der Linden zal de finaleronde van de Hockey World League moeten bekijken vanaf de tribune. De HGC'er kreeg van bondscoach Paul van Ass te horen dat hij niet tot de achttienkoppige selectie behoort. Ook Valentin Verga zit niet bij de definitieve groep.

Beide spelers zijn wel mee naar India gevlogen voor het teamproces. "Met het oog op het WK later dit jaar wil ik ook de afvallers er graag bij hebben tijdens de besprekingen en tactische trainingen in India", aldus de bondscoach, die wel een plaats in de ploeg heeft ingeruimd voor zijn zoon Seve.

Vrijdag spelen de hockeymannen de eerste groepswedstrijd tegen Argentinië. De wedstrijd begint om 11.30 uur Nederlandse tijd. 

De selectie:

Seve van Ass (Rotterdam), Sander Baart (Oranje Zwart), Billy Bakker (Amsterdam), Marcel Balkestein (Oranje Zwart), Pirmin Blaak (GK) (Rotterdam), Jan-Willem Buissant (Amsterdam), Jeroen Hertzberger (Rotterdam), Rogier Hofman (Bloemendaal), Robert van der Horst (Oranje Zwart), Wouter Jolie (Bloemendaal), Constantijn Jonker (Kampong), Robbert Kemperman (Kampong, Oliver Polkamp (Rotterdam), Jaap Stockmann (GK) (Bloemendaal), Klaas Vermeulen (Amsterdam), Bob de Voogd (Oranje Zwart), Mink van der Weerden (Oranje Zwart) en Sander de Wijn (Kampong).