Moszkowicz geeft theatercollege in rechtvaardigheid

Stephan (Stephan5)

Bram Moszkowicz gaat het theater in om zijn inzichten op het gebied van rechtvaardigheid en rechtspraak te delen. De oud-advocaat werd vorig jaar van het tableau geschrapt en geeft volgende maand een theatercollege over hoe 'de vork daadwerkelijk in de steel zit'. Moszkowicz treedt op 11 februari op in het Amsterdamse Delamar Theater.

Moszkowicz belooft in de praktische les korte metten te maken met 'heilige boontjes, bleekneuzige betweters, kwetterende papegaaien en over het paard getilde grootheden van klein formaat'. "Daarbij spaart hij zichzelf niet", zo staat te lezen in een persverklaring van het theater.

De 53-jarige oud-advocaat is in januari aan de slag gegaan als juridisch adviseur bij het advocatenkantoor Brink Attorneys in Amsterdam. Daarnaast krijgt hij een wekelijkse column in De Telegraaf.

Ook schrijver Geert Mak is toegevoegd aan het lijstje prominenten dat de theatercolleges verzorgt. Eerder gaven André Kuipers en Dick Swaab les in het vernieuwde theater in het centrum van Amsterdam.