Worstelen kijken via je console

Stefan Walthie (StefanW)

De Amerikaanse (show)worstelorganisatie WWE heeft op de Consumer Electronics Show bekendgemaakt dat zij vanaf 24 februari dit jaar met een abonnementsdienst komen voor liefhebbers van mannen in strakke pakjes.

Via een Netflix-achtige dienst met de naam WWE Network kun je onder andere op pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4 alles zien wat WWE te bieden heeft. WWE Network gaat gepaard met een abonnement van 9,99 dollar per maand.

Hiervoor krijg je dan, zonder verdere kosten, live toegang tot alle twaalf pay-per-viewshows en het jaarlijkse mega-evenement Wrestlemania. Ter vergelijking, een losse pay-per-view kost je veertig dollar en Wrestlemania kost 50 dollar.

Naast deze shows biedt WWE Network onder andere ook het terugkijken van alle reguliere televisieshows, maar ook de oude, niet meer bestaande shows zoals ECW.

Volgende de aankondiging die gisteren is gedaan kun je met WWE Network worstelen kijken waar en wanneer je maar wilt. Het enige dat nog niet duidelijk is, is of de dienst exclusief voor Amerika is of dat deze wereldwijd beschikbaar komt.