FOK! wat een weer... Veel wind

Stephan (Stephan5)

Welkom! Het weekend verliep helemaal zo slecht nog niet. Er trok wel een gebied met buien over, maar dat gebeurde op het moment dat de meesten van ons allemaal lagen te slapen. Vervolgens klaarde het gisteren weer breed op en was het gewoon prachtig weer om een wandeling te maken. Vandaag veranderen de zaken weer.

De zoveelste storing brengt ons vandaag weer veel wind en later ook regen. De wind neemt in het binnenland toe naar (vrij) krachtig, terwijl het langs de kust weer hard tot stormachtig gaat waaien. Doordat de wind uit een zuidelijke richting waait, komen er alleen in het Waddengebied en in de heuvels (zware) windstoten voor. Later op de dag volgt er dus ook weer een portie regen. Het kwik loopt op naar 8 graden.

Er is voor de komende dagen nog weinig nieuws onder de zon. Aanhoudend wisselvallig en té zacht weer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 ZOnALk
Een felle zon gisteren bij DJMO...

 ZOeinN
...terwijl de zon bij Nathalie in Eindhoven nog aan het opkomen was.

MWB

MWB2
En nog twee prachtige plaatjes van Bennootje die genoot van het heerlijke weer.