FOK! wat een weer... Buien

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het is en het blijft voorlopig wisselvallig weer. Dat wil niet zeggen dat het alleen maar slecht is, maar morgen en waarschijnlijk ook 2e Kerstdag is het overwegend droog met af en toe zon. De tussenliggende dagen verlopen wel vrij nat met soms aardig wat regen. Ook de wind blijft nog een prominente rol spelen.

Gisteren verliep het weer zoals ik dat ook al in mijn praatje zei, dus zijn er weinig aanpassingen nodig. De afgelopen nacht trok de regen dan wel verder over het land heen, en toen werd het juist in het westen weer wat droger. Vanochtend valt er in het zuidoosten nog een beetje regen, maar dat trekt vrij snel naar Duitsland toe weg. Vervolgens arriveren er enkele opklaringen en deze breiden zich dan verder over ons land uit. In de middag trekt er een vrij actieve buienstoring over en bij deze buien is onweer mogelijk. Tevens wakkert de wind dan weer flink aan en is er opnieuw kans op zware windstoten. Dat het met 9 graden zacht weer is, behoeft inmiddels geen toelichting meer.

Zodoende lijkt Kerst 2013 twee gezichten te gaan krijgen. Een natje en een droogje in dit geval.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Hert1
De herten van Eemnes. Ze zijn totaal niet bang voor KlapMongeaul.

 Hertje2
Wat een schattig koppie!