[Copa del Rey] Granada sneuvelt in vierde ronde

Frank (franklop)

Granada is dinsdag uitgeschakeld in de vierde ronde van de Copa del Rey. Ne een 2-0 uitzege anderhalve week geleden bij Alcorcon, werd in eigen huis met 2-0 verloren van de ploeg van het tweede niveau. In de verlenging viel vervolgens geen beslissing waarna Alcorcon de strafschoppen beter nam.

Barcelona won met 3-0 van Cartagena. Pedro, Cristian Tello en Neymar scoorden. De eerste wedstrijd had Barça al met 4-1 gewonnen waardoor een plaats in de achtste finale al vrijwel zeker was voor de Catalanen.

Getafe won dinsdag met 4-1 van Girona. Na een 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd stelde Getafe daarmee een plaats bij de laatste zestien veilig. Levante won met 4-0 bij Recreativo Huelva. De heenwedstrijd was door de Valencianen nog met 1-0 verloren. Villarreal won uit bij Elche met 1-0. Daarmee werd de 2-2 uit het eerste duel alsnog in het voordeel van Villarreal omgebogen.

Osasuna en Malaga speelden dinsdag met 1-1 gelijk. Omdat de wedstrijd in Malaga al in een 3-3 remise was geëindigd, ging Osasuna op basis van de uitgoals naar de achtste finale.