FOK! wat een weer... Meest bewolkt

Stephan (Stephan5)

De meest actieve depressies trekken nog steeds ten noorden van ons langs, maar randstoringen daarvan trekken echter wel over onze streken. Ze zijn niet zo heel actief, maar ze leveren wel veel bewolking op. Gisteren bleef er ook voortdurend bewolking aanwezig boven het oosten als gevolg van een slepend front, terwijl het westen een zonnige middag had.

Een volgende storing trekt op dit moment over en levert wederom veel bewolking en wat regen op. Bovendien staat er een stevige wind uit het zuidwesten. In de middag wordt het op de meeste plaatsen weer droog. Langs de kust kan de zon nog even doorbreken, maar elders lijkt het toch meestal bewolkt te blijven. Het oosten lijkt dus een uiterst sombere maand te gaan krijgen. Met 7 tot 9 graden is het zeker niet koud buiten. Een nieuwe storing staat voor vanavond op het programma en dan gaat het opnieuw regenen.

De komende dagen sukkelen we gewoon voort met het weer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 PolderDu
Na een grijze start klaarde het later op de dag weer op. Dumpiej maakte deze rustieke foto.