Don Cheadle keert terug in The Avengers 2

Borizzz

Don Cheadle keert terug in The Avengers: Age of Ultron. Dat schrijft de Britse filmsite Bleeding Cool. Hij speelt uiteraard weer zijn personage Colonel James Rhodes, beter bekend als War Machine, de rechterhand van Tony Stark en diens alter ego Iron Man.

Het personage was in alle drie de Iron Man-films te zien maar ontbrak in The Avengers, waarin Iron Man zelf wel een flinke rol had. Over Rhodes' aandeel in de tweede Avengers-film is nog niets bekend. Zoals gebruikelijk houden de makers de lippen stijf op elkaar en is nog weinig vrijgegeven over het scenario.

Hoe dan ook moet het superheldenteam The Avengers, bestaande uit onder anderen Iron Man, Thor, The Hulk en Captain America, het opnemen tegen de robot en superschurk Ultron. Bij een dergelijk ensemble is het vaak schipperen met de speeltijd die elk personage krijgt, zeker met een bijrol als die van Rhodes.

De casting voor de film is momenteel in volle gang. De bedoeling is de film van de zomer op te nemen zodat hij in april van 2015 in première kan gaan.


Don Cheadle keert terug in The Avengers 2 (Foto: Novum)