'Khloé Kardashian vraagt vrijdag scheiding aan'

Redactie

Khloé Kardashian vraagt vrijdag de scheiding van haar man Lamar Odom aan. Ingewijden vertellen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat de realityster 'onoverkomelijke verschillen' aangeeft als reden dat ze een einde aan haar huwelijk met de basketballer wil maken.

De 29-jarige Kardashian zou niet langer samen met 34-jarige Odom willen zijn omdat hij haar meerdere malen heeft bedrogen en worstelt met een drugsverslaving. Naar verluidt was een video waarin de basketballer rapt over vreemdgaan en drugs de spreekwoordelijke druppel voor de realityster. Het filmpje verscheen eind vorige maand online en Kardashian is sindsdien niet meer gespot met haar trouwring.

Het rommelt al maanden in het huwelijk van Kardashian en Odom, die in 2009 trouwden. Odom zou al jaren worstelen met een verslaving aan crack en cocaïne. Naar verluidt is hij nu wel al enige tijd 'clean' en werkt hij aan een basketbalcomeback. Kardashian laat in de media niets los over haar huwelijksperikelen, maar gaf in de realityshow Keeping Up with the Kardashians wel toe dat het niet lekker loopt.