[Upd] [CL] Galatasaray - Juve gestaakt wegens sneeuw

Peterselieman

De Champions League-wedstrijd tussen Galatasaray en Juventus is dinsdagavond in de 32e minuut gestaakt. Door hevige winterse buien, sneeuwval en hagelstenen, was verder spelen niet meer mogelijk. De stand was op dat moment 0-0.

De wedstrijd werd in eerste instantie door scheidsrechter Pedro Proença voor twintig minuten stilgelegd. Nadat beide teams de kleedkamers hadden opgezocht, kwamen direct mensen het veld op om de lijnen weer zichtbaar en het veld weer speelklaar te maken. Hevige sneeuwval zorgde er echter voor dat de UEFA besloten heeft dat er vandaag niet meer verder gespeeld zal worden.

Bij Galatasaray stond Wesley Sneijder in de basis. De Nederlandse middenvelder moet met zijn ploeg Juventus verslaan om de volgende ronde van het kampioenenbal te bereiken.

Het is nog onduidelijk wanneer het duel uit groep B hervat zal gaan worden. Galatasaray en Juventus strijden om een plaats in de tweede ronde van de Champions League, waarbij Juve de beste papieren heeft. De 'verliezende' club kan zich op gaan maken voor de Europa League.

Update 22.52 uur
De wedstrijd tussen Galatasaray en Juventus zal morgen verder worden gespeeld. De aanvangstijd van het duel is 13.00 uur.