FOK! wat een weer... Perioden met zon

Stephan (Stephan5)

Hallo! We zijn onder invloed van een hogedrukgebied gekomen en daar komen we niet zo makkelijk vanaf. Dat wil zeggen dat er op weergebied niet zo veel te beleven valt deze week. De nachten worden wel een stuk kouder en het komt vrijwel overal tot lichte vorst. Overdag ligt de temperatuur meestal rond een graad of 6, dus van winterweer is absoluut geen sprake.

Vandaag zijn er perioden met zon en het blijft droog. De temperatuur ligt nog rond een graad of 7, maar zakt aan het einde van de dag richting het vriespunt. Er staat een zwakke zuidelijke wind. 

De rest van de week blijft de zon vaak aanwezig en neerslag is absoluut niet aan de orde. Voor een weerman is het maar een zeer saaie week.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Zonso
Een prachtige zonsondergang bij qltel in Goch. De kleuren zijn bijzonder mooi!