FOK! wat een weer... Wolkenvelden, later iets meer zon.

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Na een overwegend grijs weekend komt de zon er de komende dagen steeds vaker door. Vanaf morgen tot aan het weekend is er vrij veel ruimte voor de zon en blijft het overal droog.

Een zeer zwakke storing trok de afgelopen nacht nog over ons land en in het noordoosten viel daar nog wat lichte regen uit. Ook vanochtend kan het daar nog wat nattig zijn, maar verder blijft het op de meeste plaatsen droog. In de loop van de dag gaat het van het zuidwesten uit opklaren. Met 9 graden is het vrij zacht voor de tijd van het jaar. De matige wind komt uit het westen- tot zuidwesten en zwakt later op de dag nog wat verder af.

Ondanks dat er meer zon komt zullen de temperaturen gaan zakken. In de nachten komt het tot lichte vorst en op woensdag is het overdag hooguit een graad of 3. Van doorzettend winterweer is echter geen sprake.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Rustiek
Rustig weer is de boodschap voor de komende week, maar dat kan tóch voor mooie plaatjes zorgen zoals deze. D_tje was gistermorgen onderweg om de kerstboom op te halen en zodoende zag ze deze fraaie lucht.

Zode
Later op de dag waren er ook mooie kleuren te zien. D_tje was toen op de terugweg.