Ibrahimovic teleurgesteld na verlies

Tiede-Jan Breevaart

Paris Saint-Germain verloor sinds lange tijd weer eens een wedstrijd. Evian Thonon Gaillard was met 2-0 te sterk.

De club uit de Franse hoofdstad had dit seizoen nog geen officiële wedstrijd verloren, dus het verlies kwam hard aan bij de ploeg van Laurent Blanc. Sterspeler Zlatan Ibrahimovic was erg teleurgesteld na de 2-0 nederlaag.

"We speelden een slechte wedstrijd en verdienden totaal niet om te winnen", zegt Ibrahimovic tegen Franse media. "We zijn geen moment in ons spel gekomen en het team zat vandaag niet goed in elkaar. Hopelijk is dit een wake-up call voor ons."

"Het is zaak dat we geconcentreerd blijven en beseffen dat elke wedstrijd moeilijk kan zijn", aldus de Zweeds international. Zijn trainer Laurent Blanc was het daarmee eens. "We hebben weinig gecreëerd en kunnen onszelf het verlies verwijten. In de eerste helft konden we de score openen, maar in de tweede hadden we bijna geen kansen."

Thuisploeg Evian kwam na rust op 1-0 door een doelpunt van Clarck N'Sikulu, waarna Modou Sougou drie minuten voor tijd het duel besliste. Het was de eerste nederlaag in een officiëel duel voor PSG sinds 17 april van dit jaar. Destijds verloor de ploeg in de kwartfinale van de Coupe de France na strafschoppen. Ook toen was Evian de tegenstander.