FOK! wat een weer...Grijs en kil

Stephan (Stephan5)

Welkom! Na een zeer aangename maandag met behoorlijk wat zon en prima temperaturen, duiken we vandaag weer de grijsheid in. Dit alles in afwachting van een zéér onstuimige pakjesavond...

Gisteravond drong kille en vochtige lucht ons land binnen en daardoor ontstond er op uitgebreide schaal nevel, mist en laaghangende bewolking. De minima lagen op de meeste plekken iets onder het vriespunt. Het zou me niets verbazen als de mist ook hier en daar een beetje uitsneeuwt. Dit weerbeeld houden we vandaag vast. Het is overwegend grijs en nevelig met hier en daar een spatje motregen. De kans op zon is vandaag niet zo groot, maar niet uitgesloten. Met name langs de kust en in het zuiden kunnen er een paar opklaringen voorkomen. Bij dit alles is het koud met in nevel of laaghangende bewolking maar temperaturen van een graad of 3. Mocht de zon even doorbreken dan kan het nog 5 of 6 graden worden. Wind is er nauwelijks.

Morgen hebben we ook grijs weer met wat motregen, maar het 'echte'weer krijgen we op onze feestavond. Donderdag volgt er regen en juist als de Sint en zijn pieten op stap gaan wakkert de wind misschien wel even aan tot stormkracht 9. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Boswandeling1
Het afgelopen weekend maakte qltel een fikse wandeling en maakte daar deze uitgebreide reportage van.

 boswandeling2

Boswandeling3
De omgeving van Goch is heerlijk rustig.

 Boswandeling4

 Boswandeling5
Het weer was ook uitstekend.

Boswandelingq6

Boswandelingq7
Wat een mooi verslag qltel!