[PL] Koploper Arsenal verslaat Cardiff City

Pino112

Arsenal heeft zijn goede vorm in de Premier League zaterdag een vervolg gegeven. De koploper van Engeland was in Cardiff met 3-0 te sterk voor Cardiff City. Aaron Ramsey, die zijn loopbaan begon in de hoofdstad van Wales, scoorde tweemaal. Tussendoor was Mathieu Flamini trefzeker. Mesut Özil gaf de voorzet bij de eerste twee treffers van de Gunners.

Everton boekte een overtuigende 4-0 thuiszege tegen Stoke City. De ploeg uit Liverpool kwam op slag van rust op voorsprong via Gerard Deulofeu. Na de thee bouwden Seamus Coleman, Bryan Oviedo en Romelu Lukaku de score verder uit.

Leroy Fer won met Norwich City met 1-0 van laagvlieger Crystal Palace. Gary Hooper maakte na een halfuur de enige goal. Aston Villa speelde, met Leandro Bacuna, Ron Vlaar en Karim el Ahmadi in de basis, met 0-0 gelijk tegen Sunderland. Die laatste ploeg doet daardoor de laatste plaats in de Premier League over aan Crystal Palace.

West Ham United versloeg het Fulham van de geplaagde trainer Martin Jol met 3-0. Mohamed Diamé scoorde vlak na rust de 1-0, maar West Ham stelde de zege pas in de laattse tien minuten veilig. Toen voerden Carlton Cole en Joe Cole de score op.