FOK! wat een weer... Misschien wat zon

Stephan (Stephan5)

Kiekeboe! Daar ben ik weer, en ik ga eens even bedenken wat ik vandaag weer kan gaan vertellen. De enige winst die we vanmiddag boeken is dat er op een aantal plaatsen weer een klein beetje zon te zien zal zijn.

Gisteren was het natuurlijk erg triest weer met laaghangende bewolking, mist en motregen. Ook vanochtend kan er nog een enkel spatje vallen, maar in de middag stroomt er iets drogere lucht ons land binnen en zodoende kan het wolkendek dan wat gaan breken. Helemaal droog kan ik het niet beloven, maar net zoals de afgelopen dagen zal de neerslag maar heel weinig om het lijf hebben. Ook de temperatuur blijft constant rond een graad of 8 hangen.

Morgen kan er dan iets meer regen vallen, maar in het weekend is het dan weer meestal droog. Veel zon hoeven we ook dan echter niet te verwachten.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Spel1
Qltel was in het bos en maakte een wandeling. Niet zomaar een wandeling, maar een speurtocht en dit onder de noemer van geocachen. Ik moest dit echt even opzoeken, want ik had er nog nooit van gehoord.

Spel2
Het leuke is, het levert wel mooie plaatjes op.