Santa Monica zoekt leveldesigner

Pheno

Studio SCE Santa Monica, bekend van God of War,is bezig met een mysterieus, onaangekondigde project. Terwijl er niets over bekend is, geeft een nieuwe vacature een paar suggesties.

In een vacature voor een senior level designer die geplaatst is op de Amerikaanse PlayStation-website, noemt SCE Santa Monica een paar elementen van het nieuwe project, dat de succesvolle sollicitant nodig heeft om kans te maken op de baan.

De meest interessante elementen zijn "open wereld level design", "ambient gameplay en zijmissies", "navigatie / platformactie uitdagingen", "het ontwerpen en implementeren van leuke / uitdagende AI-layouts", en "het plaatsen van camera's, inclusief geanimeerde en entiteit-getriggerd cameras". SCE Santa Monica is ook op zoek naar een senior technisch ontwerper, maar die advertentie geeft geen nadere aanwijzingen.

De studio is waarschijnlijk voor PlayStation 4 aan het ontwikkelen. Daarnaast bieden ze ondersteuning aan andere SCE teams, en helpen ze ook indies. Een van de projecten waar de studio ook aan werkt is het helpen van studio Ready At Dawn met The Order: 1886.

God of War: Ascension (Foto: Sony)