'Lazio wil Graziano Pellè'

Maarten (rubbereend)

Feyenoord-spits Graziano Pellè wordt al enige tijd met tal van clubs in verband gebracht en daar is er nu een bijgekomen. Volgens onder meer Sampdoria News heeft SS Lazio belangstelling in de 28-jarige Italiaanse topscorer van Feyenoord.

Het medium weet te melden dat Lazio, momenteel de nummer acht in de Serie A, al scouts naar Nederland stuurde om Pellè te bekijken. De scouts kwamen vervolgens met goede rapporten terug. Lazio is op zoek naar een aanvaller die fysiek sterk is en de club ziet in Pellè de juiste man.

De kopsterke Italiaan komt sinds de zomer van 2012 uit voor Feyenoord en was direct vanaf het begin succesvol. De Rotterdammers huurden hem vorig seizoen van Parma waarna hij 27 keer scoorde in 29 competitieduels.

Afgelopen zomer nam de club hem definitief over. De in San Cesario di Lecce geboren Pellè werd tot medio 2017 vastgelegd. Dit seizoen staat de teller van de oud-speler van Lecce, Crotone, Cesena, AZ en Sampdoria op tien doelpunten uit elf competitieduels namens de huidige nummer zes van de Eredivisie.