FOK! wat een weer... Rustig najaarsweer

Stephan (Stephan5)

Zie ginds komt de stoomboot! Groningen kan zich gaan opmaken voor een droge en rustige intocht van de Sint. Niet alleen daar, maar ook elders in het land zal er géén spatje regen gaan vallen. Stralend zonnig zal het helaas ook niet worden.

Op sommige plekken lossen nevel en mist niet of nauwelijks op en blijft het grijs, maar er zullen ook plaatsen zijn waar de zon wél even weet door te breken. Waar dat precies gaat gebeuren is echter onzeker. In mistgebieden wordt het niet warmer dan een graad of 3, dus de dikke winterjas mag daar dan wel aan. Mocht het wel even opklaren dan loopt het kwik op naar ongeveer 7 graden. Vlak aan zee is het nog wat zachter omwille van het warme zeewater.

Morgen lijkt het overal bewolkt te blijven en maken opklaringen minder kans dan vandaag. Plaatselijk valt er wat motregen en is het met ongeveer 7 graden even zacht als gisteren.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 ZonsO
Werkelijk een schitterende foto van Dumpiej, genomen vanaf de pont in het Westland. Heerlijk om zulke uitzichten in de buurt te hebben.