Van Geel: "Zou heel fijn zijn als Koeman bij Feyenoord blijft"

Maarten (rubbereend)

De toekomst van Ronald Koeman is vooralsnog ongewis. Als het aan Martin van Geel ligt, komt daar spoedig een einde aan. De technisch directeur van Feyenoord hoopt dat Koeman zijn verblijf in de havenstad wil verlengen.

"Het zou heel fijn zijn als Koeman blijft", zo vertrouwt hij de NOS toe. Koeman wordt met grote regelmatig in verband gebracht met Oranje, wanneer Louis van Gaal afscheid neemt na het WK.

"Hij doet nu voor het derde jaar fantastisch werk met zijn staf. Hij doet er alles aan om het optimale eruit te halen. Een winnaar, zoals we bij Feyenoord allemaal een winnaar zijn", vervolgt Van Geel zijn lofzang over Koeman. "Ik merk ook aan de spelers dat ze nog niet uitgekeken zijn op hem. De chemie is nog steeds aanwezig."

Een van de kandidaten om Koeman op te volgen bij Feyenoord is Jean-Paul van Gastel. De voormalige middenvelder zit momenteel als trainer op de bank bij de beloften. "We gaan voor de allerbeste kandidaat. Van Gastel schatten we hoog in. Hij is een kind van de club. In januari of februari gaan we in gesprek met Koeman. We zullen echt voor de beste trainer op dat moment gaan. Feyenoord moet structureel in de top van de Eredivisie blijven."