Immers kan niet meer naar supermarkt

Maarten (rubbereend)

Volgens Lex Immers gaat een aantal journalisten bij Feyenoord te ver. Ze blijven maar negatief over de middenvelder schrijven, die er in het dagelijks leven last van heeft.

"Het wordt nu te persoonlijk. Ik kan niet eens meer normaal met mijn kinderen naar de supermarkt", zegt Immers in gesprek met Sp!ts. "Als ik in de supermarkt loop, zeggen mensen van alles tegen me en moet ik mijn zoontje en dochtertje uitleggen waarom ze van die rare en lelijke dingen zeggen. Ze roepen dat ik beter mijn best moet doen, want ze geloven wat ze lezen."

De Hagenaar snapt niet precies waarom deze media de pik op hem hebben. "Zien ze liever alleen maar eigen jeugd in het eerste van Feyenoord? Komt het omdat ik uit Den Haag kom? Mogen ze me daarom niet? Willen ze iemand anders op mijn plek? Ze blijven maar negatief over mij schrijven en hopen dat Ronald Koeman dat op een gegeven moment zat is en mij uit het elftal haalt."

"Ze moeten er mee kappen. Op het moment dat het invloed heeft op mijn privéleven, gaat het te ver", vervolgt Immers. Overigens antwoordt Immers binnen de lijnen met zijn voeten; hij scoorde in de laatste twee duels voor Feyenoord.