Sanders: "Iemand handelt uit rancune"

Maarten (rubbereend)

Tiny Sanders zit nog altijd met het 'lek' bij PSV in zijn maag. De voorzitter heeft slapeloze nachten van degene die informatie naar de pers doorspeelt. Het rapport van Forum PSV kwam enkele weken geleden in handen van Voetbal International.

Sanders betreurt dit enorm en wijst iemand van de onderzoekscommissie aan als schuldige. "Er is telkens informatie gelekt door iemand die niet integer is", laat Sanders weten aan Eindhovens Dagblad.

"Er is iemand in dat forum die handelt uit rancune, een eikeltje dat hier ooit heeft gesolliciteerd. Ik slaap er niet van dat mensen niet te vertrouwen zijn", vervolgt de PSV-directeur. "Dat mensen in het openbaar zeggen dat wij bewust de aandacht op het lekken leggen, is ook schandalig."

"Ik blijf weigeren dingen openbaar te maken als het tegenovergestelde is afgesproken. Dan kan ik net zo goed de notulen van de directievergadering meteen naar het ED sturen. Een onbetrouwbaar forumlid zet een verkeerd beeld neer. Die praat namelijk met de pers. Forumleden die wel te vertrouwen zijn, zwijgen."