FOK!filmtip v/d dag: Universal Soldier: Day of Reckoning (2012)

dekatophetspek

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

 Universal Soldier 4 Day of Reckoning

De FOK!filmtip van de dag gaat vandaag naar een film die vanavond voor het eerst op de Nederlandse televisie is. Op Veronica is namelijk vanavond om 22.40 uur de film Universal Soldier: Day of Reckoningte zien. Een heerlijk actiefilm met Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren en Scott Atkins in de hoofdrol.

 Universal Soldier 4 Day of Reckoning 1

Scott Atkins speelt John een man die nadat hij uit een coma is bijgekomen ontdekt dat zijn vrouw en dochter op gruwelijke wijze afgeslacht zijn. Achtervolgt door beelden van de aanval zweert John wraak te nemen op Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), die man die hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn gezin. Ondertussen hebben terroristen de uiterst geheime technologie gestolen waarmee ze supersoldaten kunnen maken. De terroristen veroveren een kernreactor in Tsjernobyl en dreigen een dodelijke radioactieve wolk te laten ontsnappen. De enige die het tuig tegen kan houden is Luc Deveraux.

 Universal Soldier 4 Day of Reckoning 2

In de opvolger van Universal Soldier: Regeneration uit 2009 gaan de mannen weer eens ouderwets los. Veel actie, hard geknok, brekende botten en achtervolgingen, zoals de liefhebbers het zo graag zien.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!