FOK! wat een weer... Tweedeling

Stephan (Stephan5)

Hallo! Bijna een week geleden kwam ik terug uit Kos en sindsdien heb ik hooguit een uurtje de zon gezien. Ook gisteren liet de zon het op de meeste plaatsen weer volledig afweten. Vandaag kunnen we in een deel van het land de zon wél weer eens begroeten.

Zeker in het noorden en noordwesten breekt de zon vanmiddag geregeld door en blijft het overwegend droog. In het westen is er kans op een paar kleinere opklaringen, in het midden blijft het grotendeels bewolkt en in het zuiden en oosten valt er nog geruime tijd regen of motregen. U ziet het, het beste weer is vandaag voor het noordwesten. De storing die gisteren binnentrok blijft vandaag slepen boven de hele zuidoostelijke helft van ons land als gevolg van golfvorming. Ik moet er wel bij zeggen dat een kleine verschuiving grote gevolgen kan hebben. Dit moeten we dus even aankijken.

De wind uit west- tot zuidwest is matig tot vrij krachtig, langs de kust mogelijk krachtig. De maxima liggen rond de 11 graden.

Ook na morgen blijft het uiterst wisselvallig. In vergelijking met gisteren lijkt het hogedrukgebied voor volgende week nog maar weinig kans te maken. Misschien liggen de kaarten er vanmiddag wel weer anders bij. Tot in het weekend blijft het dus zeer onbestendig weer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Zonso
Een prachtige zonsondergang gezien door de ogen van KlapMongeaul.

kZonsO

 

 ZOnso
Zeer kleurrijk, Klap!