Registraties Lego Minifigures Online bèta van start

Jasper (Silv)

Vanaf vandaag kunnen mensen zich inschrijven voor de gesloten bèta van Lego Minifigures Online. De nieuwe MMO van Funcom, bekend van Age of Conan en The Secret World, staat gepland voor een release in 2014. 

Om je in te schrijven voor de gesloten bèta hoef je alleen maar je e-mailadres en geboortedatum in te vullen. Mensen die geselecteerd zijn zullen genotificeerd worden met e-mail. Funcom heeft nog niet aangegeven wanneer de bèta van start gaat. 

"The Lego Minifigures Online closed beta is described as an ongoing process, with more players added to the mix as more game content and features are introduced for testing."

Lego Minifigures Online zal bij de launch voor pc, iOS en Android beschikbaar zijn. Het is nog onduidelijk voor welke platformen de beta beschikbaar zal worden.

Het spel is gebaseerd op de niet-virtuele Lego Minifigures reeks. Deze zullen een code bevatten om een speelbare virtuele versie van dat karakter te kunnen krijgen. 

Naast de gesloten bèta heeft Funcom aangegeven dat er ook een open bèta zal komen. Hiertoe zal iedereen toegang krijgen.