[Ligue 1] Cavani: "Moeten zo blijven doorgaan"

Pino112

Edinson Cavani was vrijdagavond belangrijk voor Paris Saint-Germain. De Uruguayaan scoorde twee keer voor de Parijzenaars tegen Lorient (4-0).

PSG staat door de overwinning aan kop in de Ligue 1. De ploeg van trainer Laurent Blanc heeft 28 punten uit twaalf wedstrijden. Concurrent AS Monaco kan zondagavond bij een zege op Lille naast PSG komen. De club uit Monte Carlo moet dus weer in de achtervolging op de regerend Frans kampioen.

Cavani genoot van de wedstrijd tegen Lorient. "Het was een geweldige avond. Twee keer scoren maakt mij erg blij", zei de topaankoop van PSG tegen Franse media. "We moeten zo blijven doorgaan. Op dit moment spelen we goed en staan we bovenaan in de competitie, maar we moeten er hard voor blijven werken."

PSG-doelman Salvatore Sirigu is erg te spreken over zijn scorende teamgenoot. "Ik ben blij voor hem. Cavani is een geweldige aankoop, een topspeler. Hij is erg speciaal, want hij scoort gemakkelijk en werkt ook enorm hard voor het team. Dat is misschien nog wel belangrijker", aldus de Italiaanse goalie.