Kim ziet Kanye liefst zonder bling bling

Redactie

Kim Kardashian ziet verloofde Kanye West het liefst met niet al te veel opsmuk. "Ik vind hem het mooist in een spijkerbroek en een T-shirt", vertelt de 33-jarige realityster aan Novum Nieuws. "Lekker casual gekleed."

Kardashian en West verloofden zich vorige week. Kanye heeft veel invloed op de kledingstijl van Kim. Zo liet de rapper de realityster ooit driekwart van haar garderobe wegdoen. "Ik neem mode ontzettend serieus", legt Kardashian uit. "Ik vind het heel belangrijk om me goed te kleden."

Hoewel de realityster het belangrijk vindt goed voor de dag te komen, heeft ze wel veel modeblunders begaan. "Oh mijn god, dat zijn er zo veel. Ik laat met mijn kleding zien wie ik ben en je buien kunnen verschillen, daardoor sla je gemakkelijk de plank mis."

Zus Khloé heeft naar eigen zeggen ook een lading fouten gemaakt op modegebied. "Ik geef mijn moeder de schuld. Volgens mij is het iets wat je erft en als ik oude foto's zie dan snap ik waar het vandaan komt." De 29-jarige Khloé schaamt zich het meest voor de te strakke pakjes waar ze zich in het verleden in heeft gehesen. "Soms ziet iets er heel goed uit als je in de spiegel kijkt, maar ziet het er op foto vreselijk uit. Ik heb zo veel modeblunders."

De twee zussen werken momenteel samen met zus Kourtney aan een kledinglijn voor kinderen. Kim, die in juni beviel van dochter North, ziet door de geboorte van haar kind 'de noodzaak van goede babykleding'. "Het is zo belangrijk dat de kleren goed zitten en dat het materiaal zacht is", zegt de realityster. Ook ziet ze North de door haar ontworpen kleren wel aandoen. "Natuurlijk, ik ontwerp alleen dingen waar ik zelf achtersta."

De realitysterren lanceerden vorige week een kledinglijn voor het Britse merk Lipsy. De collectie van de Kardashians wordt vanaf volgende maand ook verkocht in de Bijenkorf. Khloé, die op 16 november naar Amsterdam komt om de lijn te promoten, voelt zich gezegend met het succes van eerdere modecollecties. "Het is altijd een droom van ons geweest en dat er zo veel van onze dromen zijn uitgekomen is fantastisch."