Vermiste tieners Achterhoek naar Brussel

anoniem_22072019025900

Sinds afgelopen zondag worden de 15-jarige jongen Mike Netten uit Rotterdam en de 19-jarige Gaya Visser vermist. De autistische jongen verblijft in een instelling in Harreveld. Hij is afhankelijk van medicatie maar heeft deze niet bij zich. Zonder deze medicatie kan de jongen agressief overkomen.

Hij is voor het laatst gezien in Arnhem met de 19-jarige Gaya Visser, welke ook vermist wordt. Inmiddels staan de twee Europees gesignaleerd. Het laatste wat van het tweetal is vernomen is dat ze een enkele reis naar Brussel hebben gekocht en op de trein zijn gestapt. De ouders doen op Facebook een dringende oproep om iedereen die het tweetal heeft gezien dit te melden bij de politie op het (gratis) telefoonnummer 0800-6070.

Mike had op het moment van vermissing een donkerblauwe spijkerbroek met kruis op de knieën, zwarte gympen met blauwe veters en een shirt met grijs-zwarte spikkels en tekens aan. Bij zich had hij een oranje-blauwe NOC-NSF sporttas. Mike is 1.95 lang, heeft donkerrood-kastanjebruin haar met grove slag en grijs-blauwe ogen. Hoewel hij 15 jaar is, is zijn emotionele belevingswereld die van een jongen van 12 jaar. Gaya is 1.70 m lang en heeft donkerblond lang haar met geblondeerde, witte lokken. Ze droeg een zwart halflang jack met bontkraag, een zwarte trainingsbroek en zwart-witte All Star gympen met opvallende print met doodshoofdjes.


De vermiste Mike en Gaya

Met dank aan DJMO voor de herschreven submit!