FOK!filmtip van de dag: The Skeleton Key (2005)

dekatophetspek

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

The Skeleton Key

Kate Hudson is Caroline, een verpleegster die voor een oude vrouw en haar zieke man zorgt. Het paar woont in een oud herenhuis en ze houden er nogal merkwaardige gewoontes op na. Nadat Caroline een 'Skeleton Key' oftewel een loper heeft gekregen ontdekt ze dat er één kamer in het huis is die niet te openen is met de sleutel.

The Skeleton Key 1

The Skeleton Key is een fijne thriller van Iain Softley, met Kate Hudson, Gena Rowlands en John Hurt in de belangrijkste rollen. Softley maakte eerder naam met films zoals de Beatles-film Backbeat (1994) en Hackers (1995). Ook kent de film een zeer aangename soundtrack, wat de film alleen maar te goede komt. The Skeleton Key is een echte aanrader voor de liefhebbers van bovennatuurlijk thrillers, deze FOK!filmtip van de dag, die vanavond om 20.30 uur te zien is op RTL8. Veel kijkplezier!

The Skeleton Key 2

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!