Spurs niet de markt op, ondanks gevulde portefeuille

Maarten (rubbereend)

Tottenham Hotspur-manager André Villas-Boas is niet van plan om in januari de transfermarkt op te gaan. Voorzitter Daniel Levy heeft echter wel geld gereserveerd. De seizoensstart van de Londenaren is prima, maar voorzitter Levy heeft een bedrag van 48 miljoen euro vrijgemaakt om in januari te spenderen.

Manager André Villas-Boas is echter niet van plan om nieuwe spelers aan te trekken, weet Goal. De Portugees wilde aan het einde van de afgelopen transferperiode een linksback en een spits aantrekken, maar slaagde daar niet in. Nog altijd heeft AVB die plannen, maar hij denkt dat er in januari geen goede kandidaten beschikbaar zijn. Daarom is het volgens de coach niet nodig om versterkingen te halen deze winter.

Villas-Boas ziet meer brood in het verbeteren van de speelwijze. Afgelopen zomer kwamen er flink wat nieuwe spelers naar White Hart Lane, dus het inpassen van deze namen heeft momenteel de hoogste prioriteit. Tegenover het vertrek van Gareth Bale stond de komst van Roberto Soldado, Erik Lamela, Christian Eriksen, Paulinho, Vlad Chiriches, Etienne Capoue en Nacer Chadli.