Martins Indi: "Ik word hier gek van"

Maarten (rubbereend)

Weer kon Feyenoord niet de koppositie in de Eredivisie grijpen. Na het puntenverlies bij Go Ahead Eagles verloren de Rotterdammers zondag van Heracles Almelo (1-2). "Ik word hier wel af en toe gek van ja", foeterde verdediger Bruno Martins Indi na afloop tegen NUsport.

"We konden bovenaan staan, maar dan moeten we wel de kansen afmaken. We moeten niet telkens hetzelfde ding blijven doen. Op een gegeven moment weet Heracles ook hoe het moet staan."

Toen Feyenoord op 1-2-achterstand kwam en het niet voor elkaar kreeg om terug in de wedstrijd te komen, werd Graziano Pellè ook nog eens met een rode kaart van het veld werd gestuurd. "Hij weet zelf dat hij fout is geweest, al zag ik niet wat er gebeurde. Hij had nog een voorwaardelijke straf volgens mij. Hij is onze topscorer en die raken we ook nog kwijt. Hij gaat zich verontschuldigen en dat moeten we accepteren."

Er is nog geen nood aan de man voor Feyenoord, daar de concurrenten ook wekelijks punten verspelen. Dat doet niets af aan het niveau van de Eredivisie, vindt Martins Indi. "In de Eredivisie wordt goed voetbal gespeeld. Er wordt altijd lacherig gedaan, maar tactisch zijn we gewoon sterk. Het zijn incidenten."