Koeman keurt actie Pellè af

Boris (borisz)

Feyenoord verloor zondag in De Kuip van Heracles Almelo (1-2). In de slotfase ging aanvoerder Graziano Pellè er met rood af. "Dat kan niet", aldus Ronald Koeman. Koeman was zeer ontevreden over het optreden van Feyenoord tegen Heracles. Vooral na rust kon zijn team hem totaal niet bekoren. "In de tweede helft hebben we niet meer met overleg en verstand gespeeld", aldus de Feyenoord-trainer.

"In de eerste helft hebben we de situatie dat we na twintig minuten met 2-0 voor hadden moeten staan", analyseerde Koeman voor de camera´s van FOX Sports. "Dan maak je het jezelf een stuk makkelijker." Mikhail Rosheuvel scoorde na rust de winnende voor Heracles, waarna Pellè in de slotfase nog moest inrukken.

Over de rode kaart voor de Italiaanse topscorer was Koeman eerlijk: "Hij maakt een beweging. Als je een dusdanige beweging maakt, is het terecht als je rood krijgt. Dat kan niet, daar zullen we hem morgen als club zjnde op aanspreken. De regel binnen Feyenoord is dat als dit soort rode kaarten vallen, we dat niet accepteren."