Chris Brown mept weer eens

Danny

Chris Brown, de zanger met de losse handjes, is zondagochtend gearresteerd nadat hij op de vuist was gegaan met een man. De twee kregen het aan de stok bij het W Hotel in Washington. De 24-jarige zanger is in de boeien geslagen op verdenking van bedreiging en geweldpleging. Hij wordt tot maandag vastgehouden, heeft de politie laten weten.

Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ wilde Brown op de foto gaan met twee vrouwelijke fans, toen de man er opeens bij sprong. De zanger zou hebben gezegd dat hij geen homo is en de man in het gezicht hebben gestompt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Er werd ook een tweede man gearresteerd, dat is waarschijnlijk Browns bodyguard.

Het is niet de eerste keer dat Brown zijn handen niet kan thuishouden. Hij heeft nog steeds te maken met een proeftijd naar aanleiding van de zware mishandeling van zijn ex Rihanna. Foto's van een zwaar gehavende Rihanna circuleerden destijds op internet. Daarom kan hij voor de nieuwe knokpartij in het voor iedereen gunstigste geval voor zo'n vier jaar de gevangenis in draaien.