FOK!filmtip van de dag: Big Stan (2007)

dekatophetspek

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Big Stan

Vandaag gaat de FOK!filmtip van de dag naar de film Big Stan, die vanavond om 20.30 uur op Veronica te zien is. Stan Minton (Rob Schneider) is een man die het niet zo nauw neemt met normen en waarden. Als hij te horen krijgt dat hij drie tot vijf jaar de gevangenis in moet wegens fraude, huurt hij een expert (David Carradine) in om van hem binnen zes maanden een martial arts expert te maken. Minton denkt zich hiermee te kunnen beschermen in de bajes.

Big Stan 1

Big Stan was de eerste film van regisseur en hoofdrolspeler Rob Schneider waarin we godzijdank geen Adam Sandler tegenkomen. Wie we wel zien zijn onder meer Randy Couture, Bob Sapp en Don Frye, mannen die bij liefhebbers van Mixed Martial Arts-gevechten al lang geen onbekenden meer zijn. Het script voor Big Stan werd geschreven door Josh Lieb, die we ook kennen van zijn scenario's voor onder meer de series NewsRadio en The Daily Show. Ben je dus in de stemming voor flauwe melige humor dan mag je deze film niet missen. Voor diehard Schneider-fans heeft Veronica om 22.40 uur ook de film Deuce Bigalow: Male Gigolo nog in de aanbieding. Veel kijkplezier.

Big Stan 2

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!