FOK! wat een weer... Tijdelijk rustiger

Stephan (Stephan5)

De verschillen zijn groot in ons land. In het noorden is er de afgelopen dagen nog maar 25 millimeter gevallen, terwijl er in het zuidwesten al bijna 200 millimeter viel. Bovendien hebben sommige plaatsen nu al drie dagen géén zon meer gezien en misschien komt daar vandaag nog een dagje bij. Wel is het even wat droger, maar tegen de avond volgt er opnieuw regen.

Gisteren klaarde het in de avond langzaam op en ontstond er nevel en mist. Op diverse locaties lost dit maar heel moeizaam op en blijft het de hele dag grijs. Op andere plekken kan de zon wel even doorbreken en dan ziet het er ineens een stukje vriendelijker uit. Een nieuwe storing is echter alweer onderweg en tegen de avond gaat het in Zeeland alweer regenen. Het is verder een rustige dag met erg weinig wind en pas tegen de avond gaat het weer flink waaien. Het kwik loopt op tot maximaal 13 graden.

Voorlopig blijft het wisselvallig weer, maar de temperaturen gaan wel omhoog tot 18 of 19 graden op zondag. Wel kunnen er dan opnieuw grote hoeveelheden regen vallen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Koeklap1

Een paar weken geleden maakte KlapMongeaul een fraaie serie foto's van de zonsopkomst in Eemnes

 Koeklap2
Dit zijn prachtige foto's.