Ultieme Injustice ook naar pc, PS4 en Vita

Pheno

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag de lancering aan van Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition. Deze versie is verkrijgbaar vanaf 29 november 2013. De game wordt uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 3 , PlayStation Vita, Xbox 360 en voor pc.

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition bevat alle originele gamecontent en alle downloadable content (DLC). Deze editie, met een waarde van meer dan € 89,00, heeft een consumentenadviesprijs van €59,99 voor PlayStation 3 en PlayStation 4 en Xbox 360, terwijl je €39,99 voor de pc- en PlayStation Vita-versie moet neerleggen.

De DLC bestaat uit Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna en Scorpion. Daarnaast bevat deze editie meer dan veertig extra skins en zestig S.T.A.R. Labs Missions, eerder aangeboden als DLC, en nu vanaf het begin van de game beschikbaar.

De PlayStation 4-versie is geremastered voor next-gen technologie door High Voltage en bevat een Touchpad-functionaliteit, mogelijkheden voor het delen van een video en streaming en linkt naar de PlayStation Network Feed van spelers tijdens wedstrijd wrap-ups en pauze menu’s. High Voltage maakt ook de pc-versie van de game.

De PlayStation Vita-versie, die is aangepast voor een handheldervaring door Armature Studio, bevat touchcontrols voor mini-games in de story-modus en S.T.A.R. Labs Missions, ad-hoc en Wi-Fi multiplayer, verzamelbare heldenkaarten en alle verkrijgbare DLC tot nu toe.