FOK! wat een weer... Rust

Stephan (Stephan5)

Rust in de tent. Een nieuw en krachtig hogedrukgebied bepaalt ons weer voorlopig. In eerste instantie leek het erop dat het tot de laatste week van oktober droog zou blijven, echter gisteren kwamen er wat aanwijzingen binnen voor een heel ander weertype dat we vanaf volgende week moeten gaan krijgen. Ik mag het echt hopen. 

Tot die tijd is het rustig weer met nevel, mist en laaghangende bewolking. In de middag schijnt ook de zon af en toe en het kwik ligt over het algemeen rond de 17 graden. Wind staat er nauwelijks.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Hun

 Een prachtige zonsopkomst boven het hunnebed van Loon. Michiel vertelde er ook bij dat het behoorlijk fris was en dat het aan de grond gevroren had. Verder was er maar een klein beetje bewolking aanwezig. Een heel rustieke foto!